Telefonnummer.no
   

Telefonnummer i USA

Landskode telefon: +1 (mobil) / 001 (analog) Benytt linkene under for å finne telefonnummer i USA:

Personer:

 

Phonenumber: Bra tjeneste å bruke hvis du leter etter telefonnummeret til den gamle, rike onkelen din i USA.

Firma:

 

Phonenumber Business: Hvis du leter etter bedrifter i USA, da anbefaler vi å prøve denne tjenesten.

 

 

:: Telefonnummer i utlandet :: Telefon-tips :: Spar penger
   
Telefonnummer i Sverige Gratis SMS! Ring gratis på nettet
Vi hjelper deg med å finne telefonnummeret til söta bror. Kjip? Eller sparsommelig, som det så fint heter? Vi guider deg til gratis SMS på nettet. Skype gjør det mulig å ringe gratis via internett. Funker bra, Skype er et must!
Telefonnummer i Danmark Telefonterror.no Sammenlign priser på mobiltelefoner
Her finner du enkelt telefonnummeret til dine danske venner. Oversikt over telefonnummer brukt av fienden - telefonselgerne! Genial tjeneste som sammenligner priser på mobiltelefoner. Her er det kroner å spare!
Telefonnummer i USA Telepriser.no Ip-telefoni fra Telio med fri bruk
Blakk? Finn telefonnummeret til den rike onkelen i USA her. Sannheten om de billigste leverandørene, og hvilke som ler av deg - hele veien til banken. Spar penger med ip-telefon fra Telio. Fri bruk, så snakk til røret er varmt!
Telefonnummer i andre land Lagring av telefonnummer online Billig abonnement fra Tele 2
Ferieflørt? Vi gir deg her muligheten til å finne telefonnummer verden rundt. Lagre dine kontakter online, før du roter bort telefonen din - igjen. Sjekk ut Tele 2s billige abonnementer her, og stift bekjentskap med Small Bill.
Landskoder Bokstavnummer (alfanummer) Bli Chess-friend
Oversikt over alle landskoder. Kjekt om du skal ringe til Peru, eller bare har fritidsproblemer. Bokstavnummer er på full fart inn. Lær mer, eller skaff deg et om du har noe å selge! Sjekk ut Chess sine tilbud her. Bli Chess-friend, og vennene dine vil igjen ringe deg!
Test av ringepriser til utlandet Dine rettigheter som abonnent Ringetoner, logoer m.m.
Det kan være lurt å sjekke hva det koster før du gir kompisen i Chile resymé fra festen. Kjenn dine rettighet som telefonabonnent. Info fra Forbrukerrådet. Det er relativt ut å ha nittitalls-piping som ringetone, hvis du lurte. Finn det siste her!

 

Enda en side fra MG.no!

post@telefonnummer.no